Veilig betalen

ORC.nl maakt gebruik van beveiligde SSL verbindingen (https://) waardoor alle betalingen veilig worden verwerkt. 

Het is belangrijk om te weten dat al jouw gegevens via een beveiligde SSL verbinding (Secure Connection) verstuurd worden. Je herkent een beveiligde verbinding aan het SSL slotje in uw webbrowser. Met de SSL (Secure Socket Layer) verbinding beveiligen wij jouw persoonlijke gegevens tegen misbruik van derden. Waar je op ORC.nl gegevens invoert, wordt gebruikt gemaakt van deze SSL verbinding. De SSL beveiliging is een standaard en veel gebruikte procedure op websites wereldwijd.


U kunt bij ORC.nl op de volgende manieren betalen:

Via iDeal (Internetbankieren). 
Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kan je direct gebruik maken van iDeal, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.
 
Via creditcard (Visa, MasterCard). 
U kunt uw creditcardgegevens - via onze beveiligde SSL procedure - veilig invoeren en wij zorgen samen met uw creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling.
Indien uw kiest voor één van bovenstaande online betaalmethode, is bij een succesvolle verwerking uw betaling direct bij ons binnen en kunnen wij uw bestelling meteen in behandeling nemen.


Veilig betalen
De betalingsgegevens die uw doorgeeft om de feitelijke betaling te verrichten, zijn volledig afgeschermd en kunnen niet door ORC.nl worden gelezen of anderszins worden achterhaald.
buckaroo
Onze servicepartner Buckaroo
Wanneer u kiest voor een iDeal of creditcard betaalwijze wordt uw computer via een beveiligde SSL verbinding naar de Payment Provider Buckaroo geleid. Dit houdt in dat uw gegevens gecodeerd verstuurd worden. Op dat moment wordt u doorgeschakeld van de website van www.dchairport.com naar het betalingssysteem van Buckaroo. Zodra Buckaroo uw betaling ontvangen heeft, krijgen wij een akkoord binnen en zullen wij uw bestelling verwerken.

Veilig betalen

iDEAL   Visa
Maestro mastercard   PostNL

Follow us

DC Hairport

Retselseweg 8
5473 HC Heeswijk-Dinther
Tel: 0413 292038
E-mail: info@dchairport.com
Internet: www.dchairport.com