Retouren

Voorwaarden
Bij aankoop van de producten heeft u de mogelijkheid om uw bestelling zonder opgaaf van redenen te retourneren binnen een periode van 14 dagen. Deze 14 dagen 'zichttermijn' gaan in op de eerste dag na ontvangst van de bestelling. Tijdens deze 'zichttermijn' dient u zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. U dient het product slechts in die mate uit te pakken of te gebruiken (met uitzondering van vloeibare producten) voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u wenst het product te behouden. Artikelen dienen, indien redelijkerwijs mogelijk, in de originele verpakking te zitten en nog verkoopbaar te zijn. 

Indien u besluit het artikel te retourneren dient het product met alle geleverde toebehoren en- indien redelijkerwijze mogelijk- in de originele staat en verpakking te retourneren..

Indien u niet aan bovenstaande eisen voldoet, dan dient u contact op te nemen met
DC Haircosmetics (0413-292038) om de mogelijkheden tot retourzending te bespreken.

Indien u een beschadigd artikel heeft ontvangen of een (onder)deel defect is neem dan ook contact op met 
DC Haircosmetics ; wellicht dat wij u op een andere wijze van dienst kunnen zijn.

Voldoet u wel aan bovengenoemde vereisten dan kunt u een retournummer opvragen via info@dchaircosmetics.com. U ontvang dan het retournummer die u mee dient te sturen naar onderstaand adres:
DC Haircosmetics 
Retselseweg 8,
5473 HC Heeswijk-Dinther 

Het is niet mogelijk om een webshopaankoop te ruilen. Wel kunt u het artikel kosteloos retour sturen conform de beschreven procedure.

DChaircosmetics.nl is telefonisch bereikbaar op maandag t/m donderdag van 10:00 uur t/m 19.00 uur.

Stuur altijd uw artikelen retour via het postkantoor, dan ontvangt u een verzendbewijs en is het mogelijk om de retourzending na te zoeken. DChaircosmetics.nl neemt anders geen verantwoording op zich indien het pakket zoek is geraakt. Bewaar het verzendbewijs dus zorgvuldig

Veilig betalen

iDEAL   Visa
Maestro mastercard   PostNL

Follow us

DC Hairport

Retselseweg 8
5473 HC Heeswijk-Dinther
Tel: 0413 292038
E-mail: info@dchairport.com
Internet: www.dchairport.com